Szállítás

Szállítási feltételek

 

Általános tájékoztatás

 

Az Ön által kiválasztott Termékek többféle szállítási módon és időről-időre változó áron rendelhetőek meg, egyes esetekben pedig akció keretében folyamatosan változó áron találja ezeket meg. Az aktuálisan elérhető szállítási módozatokról és azok áráról a konkrét Termék megrendelésekor tájékoztatjuk, itt általános tájékoztatást adunk Önnek a szállítási feltételekről.

 

Szállítás díja

 

A szállítási díj 1.790 Ft, 20.000 Ft feletti összértékű rendelés esetén ingyenes.

 

Szállítási módok

 

  1. Házhozszállítás GLS Hungary futárszolgálattal

 

Házhozszállítás esetén kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető.

 

Ha Ön a megjelölt időpontban nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a megadott elérhetőségek valamelyikén. Az értesítőn található szám segítségével lehetősége van a futárszolgálatnál új szállítási cím és időpont megadására, illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 2 alkalommal kísérli meg a megrendelt Termékek kiszállítását. 

A Webáruház fenntartja a jogot arra, hogy az egy megrendelésben szereplő Termékeket egyszerre szállítja ki, részszállítás teljesítését nem vállalja.

 

 

Szállítási határidő

 

A Webáruház a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a Fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a Terméket.

Termékeinket a GLS futárszolgálat szállítja, a kézbesítés gyorsaságát nem tudjuk szabályozni, a csomagokhoz tartozó nyomkövetési kód kizárólag a feladást, a szállítási státuszt, és a kézhezvételt jelzi.

 

A konkrét szállítási határidőt minden esetben a Webáruház által küldött visszaigazolás tartalmazza. Ez alapesetben készleten lévő termékek esetén mindig 1 munkanap, a külső raktáron lévő termékek esetén várhatóan 1-2 hetet vesz igénybe, esetleges adminisztrációs problémák vagy hibás raktárkezelés esetén az ügyfelet azonnal értesítjük a csomag későbbi érkezéséről.

 

A Webáruház az Ön rendelését, a megrendelt Termék(ek) típusától függően a lehető leghamarabb átadja a futárszolgálatnak. A Webáruház és/vagy a futárcég a szállítás napjáról e-mailben és/vagy sms-ben előzetesen értesíti Önt.

 

A Webáruház késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló (lásd a Fogalom meghatározásokat az I. Mellékletben)jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Webáruház a póthatáridőn belül nem teljesít, a Fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

 

A Fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

  1. a Webáruháza szerződés teljesítését megtagadta

VAGY

  1. a szerződést a Felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni.