Minden amit az új Apple Watch Series 8-ról eddig tudunk!


Mire számíthatunk?

Korábban arról hallottunk pletykákat, hogy az Apple Watch Series 8 okosóra idén egy rakás egészséggel kapcsolatos funkciót és szenzort hoz, többek között olyat, ami a testhőmérséklet mérésére alkalmas. Mark Gurman és a Bloomberg értesülései szerint ez viszont mégis kimarad az idei új modellből. A szintén sokat emlegetett, ütésálló sportváltozat és a belépőszintű Apple Watch állítólag még mindig tervben vannak. A következő generációk általánosságban a dizájnra és az üzemidő javítására koncentrálhatnak, az egészséggel kapcsolatos mérések terén pedig megint arra várhat az Apple, hogy a többiek tökéletesítsék a technológiát, addig nem lép.

Megújult Dizájn

Annyit tudunk, hogy az Apple még mindig azt a lapos élű újratervezést tervezi, amelyet sokan vártak. Az Apple Watch megjelenése gyakorlatilag változatlan maradt az első modell 2016-os debütálása óta. Az Apple Watch Series 8 azonban követheti az újabb, lapos élű iPhone-ok dizájnnyelvét, ha megkapja azokat a frissítéseket, amelyekről korábban a 7-es sorozatnál pletykáltak. A pletykák szerint az Apple Watch OLED kijelzőről microLED képernyőre válthat. Lehetővé teheti egy karcsúbb és energiahatékonyabb Apple Watch-ot. A MicroLED-kijelzők jobb fényerőt kínálnak, és nem szenvednek a hagyományos OLED-panelek fényerő-csökkenési problémáitól.

ÚJ szíjak

Ahogy minden évben idén is érkezni fognak új színek a Simple, Szövet, Sport és Fonott szíjakból. Ezek a megjelenést követően nálunk is elérhetőek lesznek ezért érdemes figyelni!